SRBIJA

Forum Western Balkan – Nordic countries

Komorski investicioni forum i Nordijska poslovna alijansa u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Danske, Ambasadom Republike Finske i Ambasadom Kraljevine Švedske, u okviru projekta Evropska mreža preduzetništva, sa zadovoljstvom Vas pozivaju na poslovni forum na temu MOGUĆNOSTI POSLOVANJA REGIONA ZAPADNOG BALKANA – REGIONA NORDIJSKIH ZEMALJA, 16-18. oktobar 2018. godine

Učesnici foruma i predstavnici privrede zemalja regiona će imati priliku da se bliže upoznaju sa nordijskom poslovnom kulturom, primerima i koristima implementacije njihovog pristupa poslovanju, kao i da direktno identifikuju potencijalne oblasti za saradnju sa nordijskim investitorima u Srbiji ali i predstavnicima privredne delegacije iz Nordijskih zemalja koji će prisustvovati forumu.

Glavni cilj foruma je da se domaći privrednici putem bilateralnih razgovora sa sagovornicima iz komplementarnih sektora povežu, predstave mogućnosti svojih kompanija i proizvoda i uspostave buduću saradnju.

Forumi su podeljeni po danima sa ciljem snažnije posvećenosti svakoj zemlji nordijskog tržišta, te će prvi forum biti održan 16. oktobra 2018. g. na kome će učešće uzeti privrednici iz Regiona Zapadnog Balkana i privrednici Kraljevine Švedske. 17. oktobra 2018. g. održaće se privredni forum sa predstavnicima Regiona Zapadnog Balkana i privrednicima iz Kraljevine Danske, dok je 18. oktobar 2018. g. rezervisan za privrednike iz Regiona Zapadnog Balkana i Republike Finske.

Svoje mesto na forumu možete obezbediti tako što ćete se registrovati OVDE 

Rok za registraciju za kompanije iz zemalja Zapadnog Balkana je 08.10.2018. godine, a radnik jezik foruma i bilateralnih susreta je engleski.

Za dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona: + 381 11 41 49 493 i +381 11 41 49 479 ili putem mejla branka.stojanac@pks.rs i region@pks.rs

Pozivno pismo

Agenda

Date

окт 16 2018 - окт 18 2018

Time

All of the day

Lokacija

Privredna komora Srbije