SRBIJA

Međunarodni B2B susreti Future of Building 2018 u Beču

Privredna komora Srbije i Evropska mreža preduzetništva organizuju učešće srpskih privrednika na MEĐUNARODNIM POSLOVNIM SUSRETIMA – Future of Building 2018 – BUDUĆNOST IZGRADNjE 2018 (BEČ, AUSTRIJA)

Međunarodni polosvni susreti –  Budućnost izgradnje / Future of Building – predstavljaju jedan od najznačajnijih poslovnih susreta u Austriji i šire i namenjeni su proizvođačima građevinskog materijala i drugima iz oblasti izgradnje, a cilj ovih međunarodnih poslovnih susreta je dodatna pomoć prilikom pronalaženja potencijalnih partnera iz inostranstva.

Osnovna ciljna grupa ovogodišnjih međunarodnih poslovnih susreta su kompanije iz oblasti građevinarstva, modernog urbanističkog planiranja, pametnih zgrada i novih metoda izgradnje, novih građevinskih materijala, energetike, drvne industrije, digitalizacije i savremenog renoviranja u gradu.

Imajući u vidu da kupci vrše selekciju proizvođača sa kojima žele da se sastanu, preporuka je da se prilikom registracije profil popuni u potpunosti i što detaljnije, kao i da se postave slike proizvoda koje želite da plasirate.

Učešće na međunarodnim poslovnim susretima je BESPLATNO, a učesnici sami snose troškove sopstvenog prevoza i smeštaja.

Radni jezik na međunarodnim poslovnim susretima je engleski i ukoliko ste zainteresovani da učestvujete molimo Vas da se do 30. aprila 2018. godine registrujete OVDE

 

Pozivno pismo

Agenda

Flajer

 

 

Date

мај 08 2018 - мај 09 2018

Time

All of the day

Lokacija

BAUKONGRESS, FACHMESSE UND B2B KOOPERATIONSBÖRSE
Vienna, Аустрија