SRBIJA

Poslovni forum Japan – Srbija

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Privredna komora Srbije u saradnji sa Japanskom organizacijom za spoljnu trgovinu (JETRO), Japanskom Poslovnom Alijansom u Srbiji (JPAS) i Ambasadom Japana u Srbiji, organizuju Poslovni forum Japan-Srbija, koji se održava 17.oktobra 2018. godine u Beogradu.
Učesnici foruma će imati priliku da se, u okviru prvog dela foruma, bliže upoznaju sa mogućnostima i uslovima poslovanja na japanskom tržištu, kao i da saznaju više o aktivnostima japanske poslovne zajednice u Srbiji i saradnji naše dve privrede. Nakon konferencijskog dela programa, biće održan i prvi dan dobavljača za japanske kompanije u Srbiji, u okviru kojeg će osam japanskih kompanija zajedno sa potencijalnim srpskim partnerima razmotriti mogućnost ostvarivanja poslovne saradnje. Registracija za događaj se vrši on-line, preko platforme koja se nalazi OVDE
Rok za registraciju 10. oktobar 2018. godine.
Radni jezici konferencijskog dela foruma su srpski i engleski – simultani prevod je obezbeđen, dok je radni jezik drugog dela foruma – dan dobavljača engleski.

Pozivno pismo

Nacrt Agende

Vodič za registraciju

Za dodatne informacije možete se obratiti na:

Kontakt: Milanka Stojaković
Tel: +381 11 3300920
E: milanka.stojakovic@pks.rs

Katarina Momčilović Matić
Tel: +381 11 4149448
E: katarina.momcilovic@pks.rs

Date

окт 10 2018

Time

All of the day

Lokacija

Privredna komora Srbije