SRBIJA

Poslovni susreti Hygienalia-Pulire 2019

IVACE (Valensijski Institut za kompetitivnu privredu) i ASFEL (Španska Nacionalna Asocijacija proizvođača sredstava za čišćenje i higijenu organizuju matchmaking događaj, seriju poslovnih susreta,  12. i 13. novembra 2019. godine, u okviru sajma HYGIENALIA-PULIRE 2019 u Madridu.

HYGIENALIA PULIRE 2019 je jedan od najvažnijih sajmova u Španiji kada je reč o industriji higijenskih proizvoda i proizvoda za čišćenje i održavanje.

Sajam, kao i poslovni susreti, namenjeni su industrijskim korisnicima pomenutih proizvoda, sektorima ugostiteljstva i usluga, zdravlja, obrazovanja, profesionalcima u sektoru komercijalnog transporta i distribucije.

Učesnici će imati priliku da podele iskustva i znanja o novim tehnologijama u sektoru, znanja o procesima proizvodnje, kao i informacije o targetima prodaje i trendovima u ovoj industriji, a sve u cilju lakšeg pronalaženja novih internacionalnih poslovnih kontakata i partnera.

Za B2B susrete mogu se prijaviti kompanije uključene u industriju higijene i čišćenja: proizvođači, uvoznici, ogranci i predstavništva proizvođača, grupe za distribuciju, inženjerske firme, podizvođači, agenti za prodaju i komercijalni agenti, eksperti za uređenje, istraživači I drugi…

Prijava 

Planirani su sastanci u trajanju od 30 minuta.

Rokovi:

Online prijava – 01. novembar 2019. godine

Odabir sastanaka  02-11. novembar 2019. godine

Date

нов 12 2019 - нов 13 2019

Time

All of the day

Lokacija

Madrid Spain