SRBIJA

Regionalni biznis forum Novi Sad

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, Novosadskim Sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva, po drugi put organizuju Regionalni poslovni forum od prvog do četvrtog oktobra 2019. godine.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije, privredne komore, razvojne agencije i druge institucije iz regiona koje pružaju podršku razvoju malih i srednjih preduzeća i unapređenju poslovnog okruženja.

Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni potencijal i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija. Ovogodišnji Regionalni poslovni forum održava se u vreme 52. Međunarodnog sajma lova, ribolova i turizma u Novom Sadu. 

Prijava

Sektori koji će biti predstavljeni su:

• Poljoprivreda i prehrambena industrija
• Metalo-prerađivačka industrija
• Prateće komponente u automobilskoj industriji
• Informacione tehnologije
• Turizam

Platforma za zakazivanje poslovnih sastanaka pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj  trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Za dodatne informacije molimo posetite rbf.vojvodina.gov.rs, pošaljite svoje pitanje na imejl rbf2019@vojvodina.gov.rs ili kontaktirajte predstavnika EEN-a uključenog u organizaciju foruma, Vladimira Nikića, telefonom na 0631133012 ili putem mejla vladimir.nikic@uns.ac.rs.

 

Date

окт 01 2019 - окт 04 2019

Time

All of the day