SRBIJA

VOOGLE CONFERENCE 2019 i B2B u Varaždinu

28. marta 2019. u Varaždinu održava se međunarodna Voogle konferencija 2019 na kojoj  će se okupiti poslovni ljudi, preduzetnici, istraživači i studenati, a imaće priliku da slušaju predavanja i učestvuju u diskusijama  na temu poslovnih ideja i ubrzanja poslovanja, izgradnje globalnog tržišta, pametnog rasta i međusektorske saradnje, kao i ženskog preduzetništva.

Takozvanu Startup bitku 2019 organizuje Voogle acelerator iz Varaždina. Pozorišna scena će biti postavljena za deset odabranih startupova gde će oni svoje poslovne ideje predstaviti pred potencijalnim mentorima, poslovnim partnerima i investitorima. Pobednik ovog pičing događaja dobiće besplatan kancelarijski prostor, mentorstvo, konsultacije, školarinu i statua. Pobednik će dobiti i direktan ulaz u prvi krug Voogle akceleratora i imaće šansu da dobije 10.000€  za ubrzanje poslovanja.

Svi učesnici konferencije će imati priliku da dogovore B2B sastanke koji će se takođe održavati u varaždinskom pozorištu. Prošle godine uspešno testiran koncept poslovnih blind datuma će takođe  biti implementiran.

Koorganizatori događaja iz Srbije su Institut Mihajlo Pupin i Poslovni inkubator Novi Sad.

Pozivamo sve a naročito MSP u vlasništvu žena, pošto je B2B deo aktivnosti EEN sektorske grupe za žensko preduzetništvo, da pogledaju USLOVE UČEŠĆA i da se REGISTRUJU  

 

Date

мар 28 2019

Time

All of the day

Lokacija

Ul. Augusta Cesarca 1, Varaždin
Hrvatska