Poziv za seminar: „Kako poslovati sa Japanom- uvod u Kaizen pristup“

17.08.2018

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Privredna komora Srbije i Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji (JPAS) u saradnji sa Kaizen Institutom i Japanskom organizacijom za spoljnu trgovinu (JETRO) sa zadovoljstvom Vas pozivaju na seminar na temu:

 

KAKO POSLOVATI SA JAPANOM

UVOD U KAIZENä PRISTUP

 

  1. septembar 2018. godine

Privredna komora Srbije

Resavska 15, sala 2, Beograd

 

Učesnici seminara će imati priliku da se bliže upoznaju sa japanskom poslovnom kulturom, osnovama KAIZENä pristupa, primerima i koristima implementacije ovog pristupa poslovanju, kao i da direktno identifikuju potencijalne oblasti za primenu KAIZEN principa. Imaće priliku i da postave pitanja predavačima, da dobiju korisne savete i smernice za njihove konkretene kompanijske potrebe i izazove sa kojima se susreću u radu.

 

Seminar je takođe odlična prilika da se najavi i predstojeći 2. KAIZEN Kongres (24. – 25. septembar 2018. godine), kao i prvi Dan dobavljača za japanske kompanije (17. oktobar 2018. godine) – više informacija biće dostupno i na samom seminaru.

 

KAIZEN je metodologija kontinuiranog poboljšanja primenjiva u svim oblastima poslovanja (proizvodnja, usluge, trgovina…). Kaizen potiče od japanske reči “kai” koja znači promena i reči „zen“ koja znači poboljšati.

 

Radni jezici su srpski i engleski. Broj mesta je ograničen – dva predstavnika po kompaniji, sa opcijom proširenja broja učesnika u zavisnosti od zainteresovanosti.

 

Svoje mesto na seminaru možete obezbediti tako što ćete poslati imena svojih predstavnika najkasnije do 06.09.2018. godine do 17 časova na office@jbas.rs ili een@pks.rs. Za dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona: + 381 11 33 42 329, 4149 448, 3300-966.