Info dan Jadransko-jonski transnacionalni program – ADRION

20.04.2018

Pozivamo vas na informativni seminar povodom objave Drugog poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru Jadransko-jonskog transnacionalnog programa – ADRION.

U saradnji sa Zajedničkim sekretarijatom Interreg 5-b Jadransko-jonskog programa saradnje 2014-2020 – ADRION, Ministarstvo za evropske integracije organizuje informativni seminar povodom objave Drugog javnog poziva za dostavljanje predloga projekata.

Poziv je objavljen za definisane teme u okviru programskog prioriteta br. 2: Održivi region radi postizanja sledećih specifičnih ciljeva:

1. Promovisanje održive valorizacije i očuvanja prirodnog i kulturnog nasleđa, kao resursa rasta u Jadransko-jonskom regionu;

2. Poboljšanje transnacionalnih kapaciteta za zaštitu životne sredine, smanjenje fragmentacije i očuvanje eko-sistemskih usluga u Jadransko– jonskom regionu.

Seminar će se održati u Beogradu, 26. aprila 2018. godine u prostorijama Privredne komore Beograda, ul. Kneza Miloša 12 (sala na 6. spratu).

Preuzmite agendu seminara i prijavni formular, a sve informacije u vezi dostupne su i na zvaničnom sajtu Ministarstva za evropske integracije

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, molimo da pošaljete imena i kontakt detalje najviše dva predstavnika vaše organizacije koji će prisustvovati seminaru (usled ograničenog broja mesta u sali) na ovu mejl adresu, najkasnije do utorka, 24. aprila 2018. Registracija je obavezna. Prisustvo seminaru biće omogućeno isključivo onim prijavljenim osobama kojima putem mejla bude potvrđena registracija.

Takođe vas obaveštavamo da se prezentacijama i video snimcima sa promotivnog događaja, koji je povodom objave Drugog javnog poziva održan u Tirani, 11. aprila 2018. godine, može pristupiti na zvaničnoj internet stranici programa ADRION.