Održani b2b susreti Marketplace Austria Food 2019

04.10.2019

Privredna komora Srbije, u okviru aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN), bila je ko-organizator međunarodnih poslovnih susreta Marketplace Austria Food 2019, koji su se održali  1. oktobra 2019. godine u Saveznoj Privrednoj komori Austrije u Beču.

B2B sastanci Marketplace Austria Food 2019 bili su  namenjeni su isključivo distributerima i kupcima u prehrambenoj industriji i industriji pića. Sastanci predstavljaju priliku za upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera u Austriji i informisanje o novih proizvodima i trendovima u sektoru.

Austrijska savezna privredna komora predstavLja međunarodni forum za saradnju za austrijske proizvođače hrane, trgovce i trgovce na veliko i u skladu sa tim organizovala je  b2b sastanke sa austrijskim proizvođačima hrane i pića, kao i posetu kompanijama i obilazak njihovih proizvodnih lokacija.

Manifestacija Marketplace Food Austria 2019 je bila  otvorena za kupce hrane i pića i stručnjake iz sektora maloprodaje i veleprodaje širom sveta. Događaj se pokazao kao odlična  prilika za nabavku novih proizvoda, upoznavanje dobavLjača i razmeu ideja sa donosiocima odluka iz celog sveta.

Na b2b susretima učestvovalo je 6 kompanija iz Srbije – Silbo, Tisacoop, Top Brand Care distribution, Mercator S, M&LInternational LTD i PBZ Fresh.