Platforma za razvoj i samoprocenu preduzetničkog potencijala

06.08.2020

Univerzitet u Beogradu, META Grupa i Univerzitet u Liježu su uz podršku Privredne komore Srbije prethodnih meseci predano radili na razvoju otvorene, višejezične veb platforme – Business Opportunity Support System- BOSS koja na lak način omogućava inovatorima, studentima, preduzetnicima samoprocenu prilika za razvoj preduzetničkih ideja, planiranje razvoja preduzetničkog poslovanja i razradu poslovnih prilika, uz raznovrsan edukativni materijal dostupan u video i pdf formatu.

Alat za samoprocenu poslovne prilike, Alat za planiranje razvoja poslovne prilike i Obrazac za razradu poslovne prilike namenjeni su svima koji žele da besplatno i od kuće, izvrše samoprocenu svoje poslovne ideje i rade na njenom daljem razvoju. Alati su namenjeni kako studentima, nastavnicima i istraživačima, tako i preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima, i dostupni su na engleskom, srpskom, italijanskom i francuskom jeziku.

Korišćenje platforme je dostupno registrovanjem na linku

BOSS ( Business Opportunity Support System) platforma je razvijena u okviru projekta Business Opportunity Support System upgrade for strengthening European innovation ecosystem koji se finansira kroz Erazmus + program Evropske unije. Više informacija o samom projektu možete pronaći OVDE.