Poziv za učešće na međunarodnim poslovnim susretima Automechanika 2018 u Frankfurtu

17.08.2018

Privredna komora Srbije i Evropska mreža preduzetništva Vas pozivaju da uzmete učešće u međunarodnim poslovnim susretima koji će se održati 13. i 14. septembra 2018. godine u Frankfurtu (Nemačka) u okviru vodećeg međunarodnog sajma automobilske industrije Automechanika 2018.

 

Ukoliko ste zainteresovani za proširenje Vašeg poslovanja na regionalnom i međunarodnom nivou ili tražite nove tehnologije ili partnere za istraživačke projekte, prijavite se za međunarodne poslovne susrete, u okviru kojih učesnici dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju.

 

Osnovna cilјna grupa su dobavlјači, proizvođači i pružaoci usluga iz sledećih oblasti automobilske industrije: automobilski delovi i komponente, sistemi i moduli, IT, automatizacija, proizvodnja i servis, istraživanje i razvoj.

 

Međunarodni sajam Automechanika 2018 u Frankfurtu, koji se ove godine održava 25. jubilarni put, vodeće je mesto susreta profesionalaca u automobilskoj industriji.

 

Besplatno učešće na međunarodnim poslovnim susretima predviđeno je za izlagače sajma Automechanika 2018, dok ostali učesnici plaćaju participaciju u iznosu od 50 evra, odnosno
70 evra ukoliko su zainteresovani i za organizovanu posetu izabranim kompanijama iz ove oblasti. Svi učesnici sami snose troškove sopstvenog prevoza i smeštaja.

 

Radni jezik poslovnih susreta je engleski i ukoliko ste zainteresovani da učestvujete, molimo Vas da se do 11. septembra 2018. godine registrujete OVDE