Predstavljene usluge Evropske mreže preduzetništva u okviru projekta Poslovni skok u Nišu

24.02.2020

U organizaciji Privredne komore Srbije u okviru projekta Poslovni skok u Nišu je 20.02.2020. godine organizovana konferencija sa cilјem da se privrednicima pruže informacije o optimalnim rešenjima za poslovne procese čime se pruža osnova za rast, razvoj i buduće poslovanje.

Na događaju su predstavlјeni mogućnosti za privrednike u oblasti digitalne transformacije, nova rešenja u sektoru informacionih tehnologija, prednosti investiranja u investicione fondove, kako upravlјanjati konfliktima, rešenja za naplatu potraživanja kao i mogućnosti za finansiranje preduzeća iz nacionalnih i EU izvora. Predstavnici Razvojne agencije Srbije predstavili su programe podrške promociji izvoza, internacionalizaciji, program podrške za ulazak u lanac dobavlјača, program podrške za nabavku opreme i program standardizovanog seta usluga.

Na događaju su predstavlјene usluge Evropske mreže preduzetništva, najveće svetske mreže za podršku malim i srednjim preduzećima u inoviranju i širenju poslovanja na međunarodna tržišta.