Produžen rok za apliciranje u takmičenju CLIMATE LAUNCHPAD

07.06.2018

Obaveštavamo vas da je zbog velikog interesovanja rok za apliciranje u takmičenju Climate Launchpad produžen do nedelje, 10.06.2018. u 24,00 h. Kao što znate, u pitanju je najveće svetsko takmičenje zelenih poslovnih ideja, koje i ove godine realizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Climate-KIC organizacijom. Naša misija je da potencijal čistih tehnologija usmerimo ka borbi sa klimatskim promenama. Konkurencija širom sveta uveliko radi na razvoju ovakvih ideja. Nemojte čekati budućnost, stvarajte je!

Ko može da učestvuje?

  • Svako ko ima perspektivnu ideju o čistim tehnologijama/zelenom biznisu, a da je startap, istraživač, student, organizacija, konsultant, inženjerska kompanija ili kombinacija istih
  • Startap kompanija mora biti osnovana pre manje od godinu dana, sa manje od 200.000 evra u investicijama i da još nije prodala nijedan proizvod ili prototip.

Climate Launchpad takmičenje nudi pomoć i podršku u započinjanju sopstvenog biznisa:

  • Dvodnevni Bootcamp, u kome će vas međunarodni trener naučiti sve što treba da znate o pokretanju biznisa.
  • Šest Intenzivnih treninga gde ćete usavršiti svoje veštine, sposobnost prezentovanja i poslovni model. Posle toga, spremni ste da učestvujete na nacionalnom takmičenju pred nacionalnim žirijem. Najbolja tri kandidata iz svih 39 zemalja učestvovaće na Grand Finalu (novembar 2018, Edinburg, Škotska)
  • Mogućnost prezentacije ideje pred respektabilnim nacionalnim i međunarodnim žirijem, kao i potencijalnim investitorima.

Najboljih 10 kandidata iz velikog finala dobiće direktan pristup Climat-KIC Akceleratoru, EU programu za pokretanje biznisa, koji je fokusiran na zelena preduzeća. Najbolja tri učesnika Grand Finala osvojiće novčane nagrade u iznosu 2.500-10.000 eur.

Zainteresovani? Više informacija: https://climatelaunchpad.org

Apliciranje: https://climatelaunchpad.org/application-form