Regional Innovation Forum 2020

02.06.2020

Četvrta CNN Tech 2020 konferencija održava se na Zlatiboru od 29. juna do 02. jula 2020. Organizatori su Mašinski fakultet Univerziteta u BeograduInovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu i Centar za poslovne treninge.

U okviru konferencije, 01. jula 2020. održava se i Regional Innovation Forum 2020  i B2B sastanci i Radionica u organizaciji Evropske Mreže Preduzetništva.

Pogledajte Teme konferencije.

Forumu će prisustvovati predstavnici Razvojne agencije Srbije i Fonda za inovacionu delatnost koji će prezentovati svoje programe u okviru Radionice.
Direktorka za mala i srednja preduzeća Razvojne agencije Srbije Jelena Cvijanović govoriće na temu Izvori finansiranja za unapređenje poslovanja malih i srednjih preduzećauz primere dobre i loše prakse. Koordinator kancelarije za transfer tehnologija Mlađan Stojanović ispred Fonda za inovacionu delatnost govoriće na temu Mehanizmi finansiranja inovacija.
U okviru Radionice prisutnima će se obratiti i predstavnici Zavoda za zaštitu intelektualne svojine koji će predstaviti moguće načine zaštite ideja na najefikasniji način.

Očekuje se učešće preko 40 kompanija iz regiona (Crna Gora, Severna Makedonija i Bosna i Hercegovina). Potvrđeni su i sledeći učesnici koji su ujedno koorganizatori skupa u okviru Evropske Mreže Preduzetništva:

 

 

B2B sastanci

B2B sastanci predstavljaju brz i lak način za upoznavanje potencijalnih partnera. Informacije se razmenjuju na predhodno zakazanim kratkim sastancima od 15 minuta. Ukoliko se pokaže interesovanje za saradnju diskusiju možete nastaviti u pauzama skupa.

 

Onlajn registracija

Registrujte se  i postavite Vaš profil i/ili ponudu za saradnju.

U vašem profilu predstavite tehnologiju/proizvode/stručnost/usluge koje nudite, vid saradnje koju tražite i koje ideje za saradnju bi ste želeli da razmotrite sa potencijalnim partnerima.

(Svi profili su postavljeni onlajn i svako će imati pristup njima. Profil je moguće menjati u bilo kom trenutku.)

 

Promocija objavljenih profila

Svi objavljeni profili biće intezivno promovisani od strane organiazatora i koorganizatora skupa iz regiona. Statistička analiza 40 događaja je pokazala, da su profili sa dosta informacija pregledani od 50 do 150 puta pre početka same konferencije, kao i nakon konferencije.

 

Izbor B2B sastanaka

  • email obaveštenja

Za svaki zakazani sastanak dobićete obaveštenje mejlom. Pogledajte profile koji najviše obećavaju. Inteligentnom pretragom pronađite partnere koji odgovaraju vašim zahtevima. Za samo nekoliko minuta pronađite buduće potencijalne poslovne saradnike.

  • zakazivanje B2B sastanaka

Kada pronađete odgovarajuće poslovne saradnike, moći ćete sa njima da zakažete sastanak. Dodatne sastanke takođe možete zakazati, ali imajte na umu da se sastanci zakazuju po prncipu
first come – first served. Možete zakazivati sastanke, ali takođe se od vas može zahtevati sastanak od strane drugih učesnika.

Nekoliko dana pre konferencije dobićete Vaš raspored sastanaka.

 

Kontakt za dodatne informacije 

Dr Miloš Milošević, M. Sc. Mech. Eng
Senior Scientific Researcher
mmilosevic@mas.bg.ac.rs