VII Konferencija preduzetništva žena u Republici Srpskoj

25.09.2024

Evropska mreža preduzetništva Srbije poziva sve zainteresovane na VII Konferenciju preduzetništva žena u Republici Srpskoj, koja će se održati 3. oktobra 2024. godine u hotelu „Termag“ na Jahorini, pod nazivom „Kroz promenu do uspeha“.

Ovaj značajan događaj je postao tradicionalno okupljanje žena preduzetnica, kao i svih onih koji se bave podsticanjem ženskog preduzetništva u regionu. Konferencija pruža platformu za razmenu ideja, iskustava i najboljih praksi u cilju osnaživanja žena u poslovnom svetu i njihovog aktivnog doprinosa ekonomskom razvoju.

Ovogodišnji događaj okupiće inspirativne govornike i stručnjake iz celog sveta, koji će podeliti svoja iskustva i diskutovati o tome kako promene u poslovnim strategijama, okruženju, ali i ličnom razvoju, mogu doprineti ostvarivanju uspeha. Teme koje će biti obrađene uključuju inovacije, digitalizaciju, prilagođavanje tržištu, kao i važnost lične i profesionalne izgradnje.

Pored predavanja i panel diskusija, učesnici će imati priliku da prisustvuju interaktivnim radionicama, koje su osmišljene kako bi pružile praktična znanja i veštine za unapređenje poslovanja. Ovaj događaj je odlična prilika za umrežavanje, razmenu iskustava i stvaranje novih poslovnih prilika sa kolegama i stručnjacima iz različitih oblasti.

Učešće na konferenciji je besplatno, ali je potrebna prethodna prijava putem linka: https://preduzetnistvozenars.ba.

Ne propustite priliku da postanete deo zajednice koja aktivno radi na osnaživanju žena preduzetnica i unapređenju poslovne klime u regionu!