SRBIJA

B2B sastanci za MMSP i klastere na Regional Innovation Forumu

U okviru događaja Regional Innovation Forum 2020, u sredu 1. jula 2020. godine u hotelu Mona na Zlatiboru biće održani Međunarodni poslovni sastanci za inovativna mikro, mala i srednja preduzeća i klastere.

Učešće na B2B sastancima je besplatno, a prijavljivanje i zakazivanje sastanaka se vrši putem linka .

Očekuje se učešće kompanija iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine…

Nakon B2B sastanaka, biće održane prezentacije programa podrške privredi od strane predstavnika Razvojne agencije Srbije, Fonda za inovacionu delatnost i Zavoda za intelektualnu svojinu.

U ime RAS, direktorka Sektora za podršku MSP Jelena Cvijanović govoriće na temu „Izvori finansiranja za unapređenje poslovanja MSP“, uz primere dobre prakse.
Kao predstavnik Fonda za inovacionu delatnost prisutnima će se obratiti koordinator TTF Programa  Mlađan Stojanović na temu „Mehanizmi finansiranja inovacija“, dok će predstavnik Zavoda za zaštitu intelektualne svojine će izložiti načine i uslove da svoju ideju zaštitite na najbolji mogući način.

Međunarodni poslovni susreti i prezentacije programa podrške privredi, organizovaće se u okviru Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network) koja pokriva više od 65 zemalja širom sveta.

Date

јул 01 2020

Time

All of the day