SRBIJA

Match4Industry – B2B sastanci u okviru Santek Fair 2019 u Turskoj

Zajedno sa partnerima iz Turske, Razvojna agencija Srbije organizuje poslovne susrete Match4Industry 6. i 7. novembra 2019. godine na sajmu  industrije i tehnologije Santek Fair 2019 u Kocaeli, u Turskoj.

Poslovni susreti namenjeni su zainteresovanima iz sektora dobavljača u automobilskoj industriji, građevinskog i sektora građevinskog materijala, hemijskog sektora, energije, elektrike- elektronike, ICT, metalske i mašinske industrije, gume i plastike, pneumatika…

Događaj je deo koncepta Doing Business Onsite koji podrazumvea mogućnost poslovnih sastanaka u kompaniji, kao i na centralnom događaju.

Poslovni susreti su prilika za učesnike da unaprede svoje poslovanje kroz stvaranje novih poslovnih kontakata i potencijalno novih poslova, a s obzirom na to da se događaj održava u okviru sajma Santek to je idealno mesto za kontaktiranje novih potencijalnih poslovnih partnera. Mimo individualnih poslovnih sastanaka, učesnici će moći, ukoliko to žele, da posete štandove vodećih kompanija u automobilskoj industriji.

Usluge koje su dostupne učesnicima su:

  • Prevoz do mesta sastanka sa kompanijama (na lokalu)
  • Englesko-turski i tursko- engleski prevod
  • Ručkovi, osveženja i večera dobrodošlice
  • Smeštaj

Troškovi smeštaja mogući su samo za jednu osobu  iz svake firme. Troškove snosi Ministarstvo trgovine Turske na osnovu prethodnog apliciranja kompanije kod turskog trgovinskog atašea u njihovoj  zemlji. Predviđen je smeštaj od tri noćenja u hotelu od 5 zvezdica.

Registracija za događaj je besplatna, a možete se registrovati OVDE

Rok za registrovanje i podnošenje zahteva za smeštaj je 25.10.2019. godine.

 

Date

нов 06 2019 - нов 07 2019

Time

All of the day

Lokacija

Sanayi Mahallesi, Ömer Türkçakal Blv. No:20 41040 Kocaeli, Turkey
Sanayi Mahallesi, Ömer Türkçakal Blv. No:20 41040 Kocaeli, Turkey