B2B susreti u Valensiji za firme iz drvne industrije

07.02.2020

U okviru Međunarodnog sajma materijala, tehnologije i komponenti za nameštaj i unutrašnje projektovanje Fimma Maderalia u Valensiji planirani su  B2B sastanci kompanija iz drvne industrije od 10-12. marta. B2B događaj organizuju Valensijanski institute za konkurentnost – IVACE INTERNACIONAL i ARVET-COFEARFE, Razvojna agencija Srbije je u ulozi partnera događaja, a sve u sklopu aktivnosti Evropske mreže preduzetništva.

 

Sajam Fimma Maderalia se održava u Valensiji, Španija i okuplja najznačajnije predstavnike iz industrije nameštaja, dekoratere, dizajnere enterijera i arhitekte.

Planirani poslovni susreti su matchmaking karaktera, samim tim se prethodno ugovoraju sastanci sa odabranim posetiocima i izlagačima. Učesnici sami biraju partnere sa kojim se žele susresti, dobijaju unapred raspored sastanaka što im omogućava i blagovremeno organizovanje puta.

B2B susreti su namenjeni proizvođačima, uvoznicima, distribucijskim organizacijama, podizvođačima, inženjerskim kompanijama, komercijalnim agentima, dekoraterima i drugim profesionalcima u oblasti drvne industrije, koji žele da pronađu nove poslovne prilike i potencijalno ostvare nova poslovna partnerstva.

Zainteresovani se mogu prijaviti i registrovati za B2B sastanke putem portala, i to najkasnije do 10. marta 2020. godine.

Registrovanje i više informacija o poslovnim susretima dostupni su OVDE.

 

kontakt: jelena.cvijanovic@ras.gov.rs

 

 

(Izvor:RAS)