Konferencija EU – SRBIJA 2018: investicije, rast i zapošljavanje

20.12.2017

Krajem januara 2018. godine predsednik Evropskog parlamenta, gospodin Antonio Tajani, boraviće u radnoj poseti Srbiji. Tom prilikom, Privredna komora Srbije i Delegacija EU u Srbiji organizovaće konferenciju i poslovne susrete  EU – SRBIJA 2018: investicije, rast i zapošljavanje, 31. januara 2018. godine u hotelu Metropol palas, sa početkom u 15.00 časova.

Privredna komora Srbije aktivno učestvuje u procesu evropskih integracija zastupajući interese privrede, a u okviru posete predsednika Evropskog parlamenta razgovaraće se o investicijama i njihovom uticaju na privredni rast i povećanje zaposlenosti. Na panel diskusiji, koja će biti organizovana u okviru konferencije, pored predstavnika evropskih asocijacija za podršku malim i srednjim preduzećima, učestvovaće predstavnici Ministarstva privrede, Evropske investicione banke, Evropske banke za obnovu i razvoj, kao i uspešni privrednici Srbije.

U drugom delu konferencije održaće se poslovni susreti registrovanih kompanija i malih i srednjih preduzeća iz Srbije, EU zemalja i zemalja Zapadnog Balkana.
Registracija učesnika obavlja se putem zvanične platforme događaja, a rok za registraciju je 26. januar 2018. godine.