Održani b2b susreti – Meet in Italy for Life Sciences 2019

29.10.2019

U organizaciji Evropske mreže preduzetništva i Privredne komore Italije, od 16 do 18. oktobra 2019. godine održani su B2B susreti u Trstu, koji su okupili privrednike iz različitih privrednih grana ali najbrojniji su bili iz oblasti farmacije kao i IT u medicini. Pored međunarodnih poslovnih susreta, u Trstu je održana i medjunarodna konferencija na kojoj su svoja izlaganja imali renomirani govornici koji su izlagali na temu  „Od genomike do epigenomike: budućnost medicine“, i na taj način stimulisati diskusiju o pristupu personalizovanoj medicini sa genetskog i epigentnog stanovišta.

Poslednji dan, 18. oktobar, bio je trenutak za početnike koji su izabrani na italijanskom Venture Forum iz oblasti zdravLja 2019, a koji je organizovan u saradnji sa Tech Tour i koji ima za cilј promovisanje partnerstva i otvorenih inovativnih aktivnosti između start-apova, preduzeća i investitori. Međunarodni poslovni susreti, B2B sastanci bili su održavani tokom celog događaja.

 

Ovogodišnji poslovni susreti u Trstu, obeležio je veliki broj učesnika na B2B sastanicma na kojima su privrednici  imali priliku za direktan susret proizvođača i kupaca, upoznavanje i razmenu znanja kao i povećanje konkurentnosti.