Održani b2b susreti u okviru RENEXPO sajma

30.04.2019

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Privredna komora Srbije u saradnji sa kompanijom REECO doo, je u okviru Šestog međunarodnog sajma i konferencije Renewable Energy, Energy Efficiency, Water and Waste Management () održanog 25. aprila 2019. godine, u Belexpocentru, organizovala b2b sastanke za predstavnike domaćih i stranih kompanija, investitore, distributere i konsultante.

 

Više od 30 kompanija iz 14 zemalja je u cilju razmene iskustava i pronalaženja novih poslovnih partnera u regionu održalo preko 50 b2b sastanaka. Najviše je bilo učesnika iz oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, upravljanja vodama i održivog transporta, koji su međunarodne poslovne susrete iskoristili za povezivanje sa potencijalnim investitorima i distributerima.

 

Uporedo sa bilateralnim susretima odvijao se bogat konferencijski program sa zanimljivim predavanjima, radionicama i okruglim stolovima na temu hidroenergije i održivog upravljanja vodama, a veliki broj međunarodnih kompanija je imalo priliku da predstavi proizvode, opremu i usluge, kao i sistemska rešenja od projektovanja postrojenja do izgradnje i puštanja u rad po sistemu ključ u ruke.

 

Sa preko 120 izlagača iz 25 zemalja i više od 2000 profesionalnih posetilaca, RENEXPO® Energy, Waste & Water predstavlja vodeći međunarodni sajam i konferenciju na Zapadnom Balkanu koji okuplja stručnjake iz oblasti energije, vode i zaštite životne sredine.