Održani b2b susreti za vreme Sajma turizma

24.02.2020

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Privredna komora Srbije u saradnji sa Beogradskim sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva iz regiona organizovali su međunarodne  poslove  susrete koji su se održali u okviru 42. Sajma turizma 20 i 21. februara 2020. godine u Beogradu.

Sajam turizma u Beogradu predstavlјa jedan od najvećih turističkih događaja u zemLji i jugoistočnoj Evropi. Ispunjavanjem međunarodnih poslovnih standarda više od 40 godina, ostvareni su  partnerske odnose sa  izlagačima, a kvalitet samog Sajma i privlači ogroman broj izlagača svake godine.

Organizacijom B2B sastanaka se pruža dodatna podrška kompanijama da nađu međunarodne partnere na Sajmu. Učesnicima je ponuđeno da odaberu potencijalne partnere u skladu sa potrebama i informacijama o partnerovom poslovanju i interesima.  Tokom dva dana trajanja susreta učesnici su imali priliku da se sastanu sa domaćim i stranim kupcima i kompanijama na unapred zakazanim sastancima koji su održani u okviru Evropske mreže preduzetništva.