Konkurišite za podršku u digitalnoj transformaciji poslovanja i unapredite svoju konkurentnost

12.09.2018

Centar za digitalnu transformaciju (CDT) Privredne komore Srbije (PKS), u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ) i Austrijskom privrednom komorom (WKO), uputio je javni poziv kompanijama da konkurišu za podršku u digitalnoj transformaciji poslovanja i unaprede svoju konkurentnost.

Poziv će biti otvoren od 10. septembra do 2. oktobra 2018. godine.

U okviru Pilot projekta Centar za digitalnu transformaciju obezbediće za privredna društva besplatnu podršku prve generacije sertifikovanih digitalnih konsultanata.

Sve kompanije koje se prijave do 2. oktobra, kvalifikuju se da budu među pr  vih 40 kompanija sa kojima će sertifikovani digitalni konsultanti izraditi digitalnu mapu puta, kao i 20 kompanija koji će na bazi digitalne mape puta dobiti i urađenu digitalnu strategiju kao preduslov za sledeći korak -implementacija tehnološkog rešenja.

Za više informacija o Centru za digitalnu transformaciju, sprovedenim i planiranim aktivnostima, molimo vas da pogledat sajt  www.cdt.pks.rs koji možete preporučiti i drugim zainteresovanim kompanijama.